2015-03-10 07:43:47• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szép estére számíthat

Napi horoszkóp március 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Mars és az Uránusz fokra pontosan együtt állnak, és még a Vénusz is a közelükben van. Igyekezzen minél lazább lenni, a mai nap nem a teljesítményről szól, hanem az emberi, elsősorban a baráti kapcsolatokról. Töltse az estét valakivel, aki sokat jelent önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az Uránusz-Mars együttállás és a Vénusz hatására ma mindenki siet, mindenki konkurál, a végeredmény pedig lehet, hogy a nagy semmi lesz. Ön próbáljon meg kimaradni az általános káoszból, és gondoljon arra, hogy szép időszak kezdődik az életében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, és emiatt ön most mindent túlreagál. Mivel a két „szerelmes” bolygó az ön szerelmi házában áll, szép estére számíthat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz és a Szaturnusz egymással harmonizáló jegyben állnak, és egyengetik az ön útját. Elhárítják az akadályokat, erőt és energiát adnak a hosszas tervezéshez és a munkához. Ami a szerelmet illeti, minden azon múlik, hogy a kapcsolata rendben van-e. A visszás helyzeteket a Szaturnusz kíméletlenül leleplezi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A nap elején még sok energiával rendelkezik, de ahogy a Hold halad a Skorpió jegyében, ésszerűbbnek látszik, ha a délutánt a rutinmunkákra fordítja. A fontos döntéseket inkább halassza el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Skorpió jegyének közepén áll, de kellemetlenül kapcsolódik a Jupiterhez. Ez nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel kellene ülnie, csupán a fontos megbeszéléseket halassza későbbre, és ne fogjon új feladatokhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Skorpió jegyében jár. Ez kihívás önnek, mert bizonyos dolgokat úgy kell közölnie, hogy ne sértsen meg vele senkit. A mai nap nem nevezhető éppen könnyűnek, kivéve, ha visszavonultan töltheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll, 150 fokos fényszögben az Uránusszal: ez kicsit fékezi az ön lendületét, minden igyekezete dacára sem halad előre. Ha megengedheti magának, inkább vegyen ki szabadnapot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Nap a Halak jegyében áll, a Neptunusszal együtt, így úgy érezheti, hogy minden egy kicsit parttalan. Hiába próbál minden erejével elérni valamit, a csillagok hátráltatni fogják, még az egészen hétköznapi dolgokban is elakadhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Mars és az Uránusz is támadja a Plútót: bármit is szeretne vagy bármit is tesz, az nem fog stimmelni, az energiáit eredménytelenül fogja elherdálni. Tervezze minél lazábbra ezt a napot, és ne várjon nagy eredményeket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nagyon fontos, hogy maradjon a realitás talaján, ragaszkodjon az igazsághoz és a tényekhez. Különösen akkor legyen kritikus, ha valaki el akar adni önnek valamit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha fontos elintéznivalója van, arra minél korábban kerítsen sort, mert később a Hold összezavarja, és elveszi az ereje nagy részét.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: